Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždycky mne potěší zájem těch, kdo tvrdí, že se jedná jen o hospodské kecy... Pan Kula je zářným příkladem... Díky Pavle...;-D

1 0
možnosti
Foto

P15e25t12r 58H16a75n84n50i33g

30. 11. 2015 9:19

Vždy jsem skeptický k výzvám, že volby to nevyřeší. A co jiného by to asi v našich podmínkách vyřešilo? Svalnaté řeči sklapnou tím, že "můj hlas ve volbách to nezmění, tak radši volit nepůjdu" Pražská kavárna chodí volit vždy. A tak jsou výsledky takové jaké jsou. Je třeba ve svém okolí povzbuzovat lidi, že každý hlas je důležitý i ten jeho. Evropská civilizace hyne na nezájmu široké protestní veřejnosti o nápravu. A proto se sem valí vlna, která bude mít zájem o uskutečnění voleb, které budou v Evropě posledními, protože podle práva, které si sem ze svých původních zemí přinášejí, o žádné volby nejde. Jedná pouze o "jedinou správnou cestu".

3 0
možnosti

Ano. Žijeme naštěstí v režimu, kde moc legislativní přechází z rukou do rukou podle výsledků voleb. A nově takto přechází i funkce hlavy exektutivy, to je presidenta. Jenom moc soudní je na volbách lidu ještě nezávislá a je v rukou rodinných klanů.

Je nepochybné, že účast ve volbách je velice důležitá. Proto je třeba k volbách chodit. !

2 0
možnosti

Pane Košťále, Karma. Ve všem máte pravdu. Dnes mluvil na Primě Miloš Zeman, podepsal bych každé jeho slovo. Přitom mám v živé paměti dobu, kdy jsem jej nemohl ani cítit. Dnes bych jiného prezidenta nechtěl. Jde jen o to, zda bude schopen čelit tomu obrovskému tlaku z Bruselu i-bohužel-ze Strakovy akademie. Dnes se ke mně dostala tato petice, takže přeposílám. http://www.blogovnik.cz/petice-jsme-proti-regulaci-soukromych-zbrani-a-sebeobrannych-prostredku-ze-strany-eu-201511291152.php

4 0
možnosti

P58a22v74e30l 31K94u28l65a

30. 11. 2015 14:06

Snad odolá tomu obrovskému tlaku Bruselu a zůstane neochvějně pevný ve svých názorech ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Dosud jsme měli dost podobné názory, ale tady se silně rozcházíme.

Ani ne tak v názoru na nebezpečí nesoucí v sobě nekontrolovaný příliv migrantů, to sebou jejich tsunami samozřejmě nese.

Já ale nechci být ovce, která se pohybuje v stádu za tím, kdo přitvrzuje a dramatizuje situaci, dokonce snad uvažuje o jejich fyzické likvidaci. Stejně tak nemůžu táhnout za Zemanem, který se o národ nikdy moc nezajímal a i teď mu jde hlavně o sebe - naskočil na "módní" vlnu ve své už zahájené předvolební kampani. A jak je úspěšný!!! Plno lidí ho do teď nemohlo ani cítit a najednou je pro ně zachránce národa. Národa, kterému ale v podstatě momentálně tak velké riziko (jak se křičí) NEHROZÍ!!!

Z komára se udělal velbloud a sami sebe tak strašíme, že leckdo už se bude bát vycházet ven.

Ale taková situace u nás není a ani reálně nehrozí být!

Buďme, sakra, realističtí a hodnoťme situaci ve správných souvislostech. Nestrašme se víc, než je adekvátní. Současnou situací terorismus u nás BEZPRACNĚ dosáhl svého. Makáme za něj.

2 6
možnosti

Bohužel, váš optimismus nesdílím, pane Machačku!Rv

3 0
možnosti

Koukám, že Vám se nezavděčí asi nikdo. Kolik vlád se chová tak racionálně jako ta naše? No a jasně že se nic neděje, u nás je klid, jen tu najednou máme tolik odborníků na korán a islám, že je můžeme exportovat. Všimněte si, že třeba nikdo z normálních politiků, kteří sekundují Zemanovi a Konvičkovi netrvá na nějaké debatě o tom, jak upravit zákony, aby se případně nepohdlný asylant dal rychle a snadno odstranit. (Japončíka a jeho squadru za normální nepočítám).:-)

1 5
možnosti

Nigranti se perou, to je odvozené od Nigrína?;-D

3 0
možnosti

L48i98b12o58r 82S30y44n82e68k

29. 11. 2015 21:20

Bohužel tahle vláda to potáhne do kopru ještě nekonečné dva dlouhé roky. V otázce migrace naprosto selhává a Sobotka se mi začíná svými ústupky silně zajídat.  Karma Romane.R^

22 0
možnosti

Pane Košťále, píšete mi z duše. KARMA.R^

13 0
možnosti
Foto

Dobrý večer. Já moc do diskuse nevstupuji. Ale když z duše, tak musím... Dík.R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik