Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Naprostý souhlas. Ještě bych pdotkl. Nově příchozí budou možná chvíli v euforii ze sociálního systému, někteří možní z možnosti pracovat a vydělat si. jenomže kapitalistický systém funguje tak, že má každých 5 - 8 let krizi. A pak přijde problém, pakzačnou být frustrovaní, zjistí, že jsou nepotřební a budou se radikalizovat, jak nám ukazuje vývoj ze západní Evropy.

1 0
možnosti
MP

Za čas to bude ještě horší. Vždyť už dnes mají např. v Británii muslimy v zastupitelstvech apod. Takže ti příchozí to budou vnímat tak, že jdou za "svými". Že tam jsou ještě nějací nemuslimové? Nezájem. Ať se přizpůsobí nebo ať vypadnou. Žádná velká integrace už nebude při tom počtu příchozích ani možná.

Dnes utíkají před muslimy z Iráku lidé, kteří prijali křesťanství v 1.st., většina patří k původnímu národu Chaldejců. Tito potomci starobylé civilizace byli postupně vytlačeni Araby. Arméni by taky mohli povídat. Prostě kde je islám, tak to dopadne tak nějak obdobně.:-(

21 0
možnosti
JR

J94a97r42a 18R15a36n26k

25. 1. 2016 4:51

Proc za cas? Diky dalsimu bombardovani Syrie, jich bude dalsich 4-5 milionu:-(

0 6
možnosti
KC

Je to tak, většina běženců se chová podle své víry, která nevěřícími psy opovrhuje a myslí si, že jejich islám je křesťanství nadřazen. Kdo si myslí, že tento blud se jim někdy vypaří z hlavy, je stejně hloupý jako naivní.

18 0
možnosti
RH

Tady je úplně jedno, jestli je něco v rozporu nebo v souladu s nějakou vírou, v našich končinách je podstatné, zda je to v souladu nebo rozporu se zákonem.

2 2
možnosti
ML

M83a88r27t44i52n 49L82a39c37o

24. 1. 2016 21:26

V každom prípade nie je v súlade, naopak, je v rozpore so zákonom, aby sa "v našich končinách" pohybovali státisíce ľudí bez identity.

15 0
možnosti
MK

R^ Nejvíc se mi líbí jak odnaučit psa štěkat a kočku.... To je přesné.

Ale budete se divit, viděl jsem obojí. Je to jen důkaz, kolik je těch skutečně umírněných; druhého Hatema Berrezougu aby jeden pohledal...

10 0
možnosti
Foto

Jenže jestliže „umírněný islám“ neexistuje a je urážkou islámu (viz tvrzení tureckého prezidenta), pak je „umírněný muslim“ neúplným, neopravdovým muslimem.

Nebo ne? Pokud někdo nesouhlasí, budu rád, když se mi to pokusí vysvětlit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik