Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pánové Kindl a Braun problém bagatelizují; o paní Jandové nemluvě. Jsou zveřejněné výpovědi očitých svědků - cikáni to vždy budou překrucovat ve svůj prospěch.

Stačilo by zveřejnit, kolik je cikánů na podpoře a jak dlouho nebo také kolik jich bylo a je za mřížemi; procento k majoritě je nesrovnatelné. Takže problém je a velký, zvláště, když dnes vyrůstá generace, která nepoznala, že by rodiče kdy pracovali.

Moje osobní zkušenost je ze stánkového prodeje: pětkrát mě okradli a z toho 4x cikáni. Ano, pracoval jsem na brigádě se slušným cikánem, takže jsou i slušní, ale je jich pomálu.

Kdyby pan Vandas měl svou skvadru více pod kontrolou, byl by jeho protest účinnější. Na jejich chyby v chování čekají vlčáci a téměř vždy se dočkají; což je špatně.

0 0
možnosti
Foto

Ono se říká, že co je před "ale* neplatí. A ona je to pravda.:-)

0 2
možnosti
JC

Úplně normální běžnej českej rasista... A s ním nám diskutovat?? O čem??

2 5
možnosti
Foto

Úplně normální pitomec... A s ním mám diskutovat??? O čem???

7 0
možnosti
Foto

Ti, kteří žijí v Dubí nemají žádný větší problém s cikány. Je běžné v Dubí vidět cikány jak zametají a uklízí ulice a je i možné vidět cikánské hllídky ve spolupráci s Městskou policii. To, co se stalo na koupališti v Dubí je předmětem šetření a pravděpodbně bude vina na obou stranách. Také proto, dubští se této demonstrace nezúčatnili. a náckové se přijeli jenom vyřvat. Některé Policie ČR sebrala, protože měli na tričkách nacistické symboly. Byla to blamáž stejná, jako když přijeli do Teplic demonstrovat proti arabským lázeňským hostům. Kdyby nebylo čumilů, tak jako v Dubí, tak na náměstí byli sami.

4 8
možnosti
Foto

S čím nesouhlasíte pane ??? To mě hrozně zajímalo.

1 1
možnosti
PK

Byl tu na Idnes článek, že to v Dubí dle šetření Romea bylo úplně obráceně. Zákaz diskuse a od té doby nic ... Snad už mohla Policie nějaké informace podat ...

5 0
možnosti
Foto

Jistě víte, když to vím já za oceánem, že policii ČR vše trvá nehorázně dlouho. Není tedy důvod se domnívat, že speciálně v tomto případě by tomu mělo být jinak

1 0
možnosti
JP

J45a57n 49P30a69v95l73í73k

19. 8. 2018 20:11

Tenhle text je fakt o něčem. Nevím sice, o čem, ale autor do toho šel rovnou bez vytáček a taky to tak napsal. A napsat něco o něčem, aniž bych věděl, o čem to je, to chce teda odvahu. Odvahu šlápnout do toho a nebát se, i kdyby to klouzalo. Tomu říkám odvaha.

1 0
možnosti
PS

P34e35t77r 54S78k27á88c49e61l

19. 8. 2018 22:23

Odvaha jde ruku v ruce se zdravým rozumem. Stranu zdravého rozumu též nikde moc nechtějí, asi pro tu odvahu pojmenovat věci pravými jmény. Před 10 lety v předvolebním klání SZR - Suverenita kritizovala postup vlády v OKD. Nic se nedělo, Represivní složky nekonaly. Až dnes se to někomu hodí do krámu, aby zakryl jiné kulišárny. Lidi, používejme zdravý rozum hlavně u voleb...R^

2 0
možnosti
JH

Ocenit prospěšnost DSSS, chce nemenší odvahu...:-)

12 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že jsme si přivykli pokládat za normální, že je kdosi, a Waldemort to není, téměř nedotknutelný. Za způsob obživy si zvykl čerpat všechny možné dávky, jen mzdu, odměnu za práci, coby nejpřirozenější a nejběžnější formu zuby nehty odmítá a my to otrocky akceptujeme.

16 0
možnosti
PK

Čas od času propadám taky do hluboké depky když narazím na nějakou pro mě skutečně těžko pochopitelnou situaci a to jsem hodně tolerantní ve všech směrech, ale pak psi dám čas na přemýšlení a nějak to vykrystalizuje,zkuste to taky,,,jinak detaily vašeho povídání jsem nechytnul,,,

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že nevím "wo co go?"

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik