Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I14v21a88n 46M74a83r47e48k

5. 10. 2018 12:27

Souhlas a velká karma. R^

2 0
možnosti
JV

Každopádně ve statistice krádeží a vloupání tam vedou cizinci z Ostblocku.

0 4
možnosti
Foto

To, ovšem, ani náhodou.

1 0
možnosti
LB

1. Němci měli a mají z východoevropanů strach coby z lidí, kteří jim mohou reálně konkurovat na trhu práce. Proto to ponižující "přechodné období" pro východoevropské státy zakazující jejich občanům vstup na německý pracovní trh.

Dnes, s odstupem můžeme konstatovat, že stejně ponižující, jak hloupé a zbytečné.

2. Němec ovšem naopak ví, že afričan ze Somálska mu na pracovním trhu konkurovat nebude, neboť vezme podřadnou či sezónní práci, pokud vůbec. Proto Němec dotyčnému rád zaplatí sociální dávky.

3. U tolerance Němců k migrantům ze zemí třetího, převážně muslimského světa funguje též prvek odpustku a snahy formou "pomoci migrantům, tedy hledajícím pomoc - německy schutzsuchennde" být lepší, než ti ostatní.

To je jmenovitě u Němců pohříchu častější pohnutka než u jiných národů. Cestou k německému Übermenschovi se již jaksi k uspokojení této touhy vydati nelze. Není to ode mně jen sarkasmus, opravdu Němci se od druhé světové války změnili a stali demokratickým národem. Bohužel vše má nějakou cenu. A tou cenu je extrémní propaganda opačným směrem, která v posledních desetiletích přibrala též multikulturní mystiku.

4. Z předchozího je jasné, že Němci spíše nasměřují svůj hněv na partu žebrajících Romů z Rumunska, a nezakrývejme, že to vskutku problém je, než na partu činící to stejné nebo ještě horší, ovšem tzv. migračního pozadí. Zkrátka muslimy ze třetího světa.

Dnešní Němec však svojí výchovou sestávající z jednostranné ideologie není schopen vypořádat se s těmito fenomény po selském rozumu. Dnešní Němec je inteligentní, schopen se samostatně i v kolektivu napřít k vynikajícím výkonům. Bohužel totéž platí i u pěstování výhonků zasetých zmíněnou propagandou.

S migrací se pojí značná hysterie. Ono se to nakonec "nějak" vyřeší, samozřejmě. Tak alespoň my v Česku se snažme, aby se to vyřešilo "nějak" po našem.

3 0
možnosti
JV

Co za konina . Normálního Němce štve ukradené auto nebo vykradený barák od Poláků nebo Rumunů, než nějakej budižkničemu z Orientu.

0 5
možnosti
MB

Taky mi článek udivil. Hlavně proto, že Češi a Poláci jsou zde stavění do jedné řady s Afrikou atd. To jako fakt?! Něco mi ušlo? My už nejsme v EU, kde platí volý pohyb osob? A nebo už je v EU i ta Afrika a spol.?

19 0
možnosti
PK

Migrace v rámci Evropy se mi zdá přijatelná, již jen kvůli kulturní, sociální srovanatelnosti. Taky bych raději preferoval, kdyby si okolní Arabské země poradily s uprchlíky ze Syrie,Iráku atd. Předseda Ligy arabských zemí Ahmed Aboul Gheit čínskému kanálu Tian Wei řekl, že arabské země jsou imigrantům zcela otevřené , avšak imigrace má svá jasná pravidla.

A to především v tom, že imigrantům nejsou přiznávány žádné výjimky a imigranti musí dodržovat zákony a podléhají trestnímu řádu v nezmenšené míře jako místní občané.

S požádáním o azyl musí v arabských zemích imigranti podepsat dokument, v němž se zavazují respektovat zákony a pravidla země a přijímají její kulturu a jurisdikci včetně trestního řádu, který podobně jako v USA, disponuje až trestem smrti. V případech mírnějších trestů jsou pak hned po jejich odpykání ze země odsunuti.

Dále musí podepsat smlouvu, že veškerou poskytnutou materiální pomoc do dvou let splatí, jinak jim propadne veškerý majetek a budou rovněž deportováni.

No potom je to v Evropě jistě přijatelnější.

13 0
možnosti
JF

J63a48r40d61a 57F22i78š24e26r

4. 10. 2018 20:34

V jste si na vojně četl v učebnici PŠM? Kde jste byl proboha na vojně? My na vojně nic takového neměli:-)8-o

0 3
možnosti
LB

Je to holt divný. Tak třeba já jsem vůbec nebyl na vojně :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik