Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je fofr, Faltýnek ještě nebyl obviněný a tady už je odsouzený! Kdo jsi politik, který nikdy nemluvil se šéfy firem a úřadů, hoď po mě kamenem!

2 2
možnosti
MS

Mluvit může, ale ne lobovat za jednu stranu v hospodářské soutěži.:-P

4 0
možnosti
SN

:-).......Dneska jsem to v jakémsi komentáři četl......neměl by se národ spíše divit, jak je to, že policejní odposlechy které by měly být do soudu tajné, jsou zveřejněny v novinách, abys se lůza pořádně nažhavila?

Vidím to v diskusi......soudce lynč začal fungovat. !!!!!!

3 6
možnosti
Foto

Stando Vy jste tak pronikavě inteligentní. A když Babišovi Lidové noviny očerňovaly protivníky a vytahovaly na ně i odposlechy, to jste taky horlivě protestoval?

13 0
možnosti
JP

Předmětem celé aféry je mýtný systém, který v soutěži vyhrál Kellner, (jeho významným teritoriem je Čína, kam posílá svého dealera prezidenta Zemana). Pokud se Faltýnek angažoval ve prospěch Kellnerovy konkurence a mezi oligarchy došlo k dohodě, logicky musí jít z kola ven. Nicméně je otázkou, jak silná je vazba Babiš x Faltýnek, který má na Babiše jistě zajímavé informace. Takže celé tohle představení, v němž je angažován také inkvizitor Ištvan, má otevřený konec. Jedno je jisté, Babiš získá body k posílení zdání jeho protikorupčního angažmá. Gangsterka bude pokračovat.

9 0
možnosti
KV

Obávám se, že to po panu Faltýnkovi steče jako voda po kačeně a nic se nezmění. Akci řídí Ištván. Tím pádem očekávám, že megalomanská akce s velkým humbukem skončí pokutou za špatné parkování u mýtné brány. Je to celé jen zastírací manévr nějakého jiného svinstva. Kapšíci přestali být zajímaví a je třeba přepřáhnout jiné koně, kteří budou odsypávat do jiných žlabů.

8 0
možnosti
MV

Poskoci bývají nahrazovani jinými poskoky. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

5 0
možnosti
Foto

Zdálo se mi to, nebo byl tento článek na titulce, a už tam není?8-o

1 0
možnosti
OU
Foto

Je až úsměvné, kolik se tady vyrojilo zastánců p.Faltýnka. Nevidících, neslyšících, bez snahy se zamyslet...

14 1
možnosti
JN

Co, kdybyste se zamyslel vy? Dokud není případ uzavřen, není možné pana Faltýnka odsuzovat, ale ani se ho zastávat.

3 0
možnosti
MB

Jsem opravdu přesvědčen, že A. Babiš měl do 31.12.2018 sedět v base - za Hnízdo Čapí. K tomu Dluhopisy a řada dalších machinací. To se nestane, protože učinil Mocná opatření rekonstrukcí státních úředníků a orgánů. Svými voliči je Obdivován za to, že je okrádá - Daňovou optimalizací, např. prostředky opět do Hnízda vloženými. Umně se pohybuje po hraně trestné činnosti a využívá všemožných, zákonných děr. Z našich prostředků - Dává prostředky svým právním ochráncům - Lid je nepochopitelně spokojen. Zatím to funguje .

Faltýnek je skutečně Novodobým Vekslákem doby. Pravá ruka Veleknězova, přítomen z dob Záhadné privatizace - vše vyústilo mocným Agrofertem. Neustále v něčem namočen, sranda,kdy před řčasem podává nabídku, že případných asi 21 milionů Kč pokuty - za Dotace - Zaplatí ze svého kapesného. To mu prošlo, prošlo mu i Hnízdo. Pro Oponenty jasný důkaz jeho křišťálovité čistoty. Přichází bomba - Zemědělec z Prostějovska = mluví do Mýtného dálnic! Nemá žádné pověření - Činí to opět v náš prospěch. Aby se nám žilo lépe . Vážně - Jak dlouho to Hnutí Ano bude ještě dále procházet ? Jak zafungují vytvořené obranné systémy, že ano !? ... :-)

13 2
možnosti
Foto

Já jsem přesvědčená, že Babiš pojal plán, poslat místo sebe do basy Faltýnka.;-):-)

2 1
možnosti
Foto

Podepisuji. ANO je podobných nadlidí plné....

9 0
možnosti
Foto

Trochu to zjednodušujete, i kdyby se prokázalo, že Faltýnek ovlivňoval a ovlivnil zadávání veřejných zakázek, tak není prozatím ani naznak toho, že by to dělal za účelem dosažení nějakého svého osobního prospěchu. Mohl být jednoduše apriori přesvědčen, že jde o ten nejlepší stav.

Mimochodem, také se mi moc nezamlouvá, že dosavadní provozovatel musel demontovat všechna svá zařízení a nový tam pak namontuje své. To mi nepříjde jako příliš hospodárné jednání.

3 5
možnosti
OU
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik