Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Je to klouzek, ten Faltynek. Slizkej na pohled i poslech. Ideální Babisova mula.

4 0
možnosti
Foto

Vy jste ale nedopolemizoval tu obhajobu Faltýnka, že jako poslanec může jednat s kýmkoliv a kdekoliv a o čemkoliv. Pokud tam nějaký Černý Petr je, tak ho drží v ruce pan Rafaj.

2 4
možnosti
VH

Nemůže jednat o čemkoliv, pane Řezníku. Právě jako poslanec a místopředseda vládnoucí strany nemůže neoficiálně jednat o čemkoliv. Zejména ne s předsedou ÚHOS o tom, jak bude ÚHOS rozhodovat o státní zakázce.

Nemůže jednak kdekoliv s předsedou ÚHOS. Pokud je to fér jednání, probíhá vždy v prostorách úřadu některého z pánů a oba o jednání informují (předseda ÚHOS zápisem o jednání, předseda klubu klub). Pokud to neudělají, je oprávněné podezření, že se jedná o fujtajbl.

Ale proč Vám to vykládám. Vy přece uznáváte upravenou hlášku z Marečkova pera: Prohlášení ANO jsou vždy závazná a pravdivá.

6 0
možnosti
Foto

Kolem vybírání mýta už bylo tolik zlodějin a lží, že už to národ ani nezajímá. Ale ta šaškárna včera v parlamentu nám ukázala za co berou poslanci peníze. Pan Ťok se jí ze strachu o své koryto raději nezúčastnil. Zato večer v ČT24 moudře hovořil o svých zásluhách a plánech. ANO už není jinou stranou, ale klasickou - naučili se rychle a ani nepotřebovali 29 let, jako jiní. Musí každý rok hodně zdvihat důchody a jiné dávky, aby je lidé volili a neviděli a neslyšeli...................

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Faltýnek je vrcholový manažer Agroferu, je zvyklý řídit a rozhodovat. No a zvyk je železná košile. Chápu, že ostatní to děsí, ale proto ho lidé volili, aby jednal. I se všemi riziky s tím spojenými.

4 6
možnosti
Foto

To myslíte vážně???

10 0
možnosti
Foto

A to prosím nevíte, že tento ušlechtilý člověk má celkem 21 funkcí. To by nedal ani Mirek Dušín a nejspíše ani legendární soudruh Stachanov. R^

15 0
možnosti
Foto

Dušín i Stachanov byli prostě Béčka. ON je Áčko...R^

9 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik