Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IN

Takoví pitomci nám tady velí,no nazdar!R^

1 0
možnosti
JK

Místo nedělního sledování TV politických debat,  mohu zdarma zapůjčit SM pomůcky

0 0
možnosti
Foto

Já se občas i zasměji. Hlavně když si vzpomenu na návrhy pánů Dientsbiera a Stropnického a paní Marksové-Tominové. Podle nich budeme mít uzákoněnou diskriminaci většinové populace, ženský budou chodit na vojnu a chlapi na mateřskou. No řekněte, kde tohle mají?

5 0
možnosti
Foto

Slyšel jsem zpoza rohu jen Schwarzenberga a Bělobrádka. Úplně to stačilo. Pak to mamka rozumně vypnula a šla raději ven. To je fakt sebranka, že to nejde dál. R^

1 0
možnosti
BM

To jste skutečně masochista. Koukat se na politiky v neděli!!!:-/;-(

4 0
možnosti
Foto

Všechno, co nám zde pan kolega Košťál tak hezky barvitě popsal, je důkazem toho, že se tady vůbec nic nezměnilo a všechno je v normálu.

0 0
možnosti
Foto

je třeba zapátrat v paměti a sám sebe se zeptat "vedli nás někdy předtím lepší?" Ferdiš Dobrotivý by se do rozpravy o Praze docela hodil, na závěr život se v Praze vyznal. Ani Franta Procházka by z rozprav nijak nevyčníval. T.G.M. sice vypadal majestátně, ale odtržení od Vídně mu nejsem schopen odpustit, Benešovi zase zcela mizerný odhad Stalina, Kléma to byl takový český Jelczin navíc podělaný z Moskvy, Toník byla typická ukázka jak vypadá dělnický prezident, Novotnýmu se to rozpadlo pod rukama, Svoboda byla ukázka podělanýho generála, Dubček to byl politický nekňuba, Husák zase poturčenec horší Turka, Klaus a jeho parta z prognosťáku - škoda slov, Havel poslušný služebník USA, Gros co si upřímně nahrabal stovky milionů.......

3 1
možnosti
VC

Nechcete to vzít do ruk sám?

2 1
možnosti
JP

Pokud můžu, tak použiji to vaše " ty vole," tohle je tady už pětadvacet let, a vy se teprve teď divíte?;-D Normálně demokracie Uďo.

3 0
možnosti

Člověče milý, co Vás o předsváteční neděli vedlo k tak brutálnímu masochismu? To je taky nápad - zapínat televizi!;-)

9 0
možnosti
JP

J98o40s65e71f 18P89o10t44r

29. 3. 2015 17:32

"Karel, říkal něco, co mělo  hlavu a patu"

Chtěl bych připomenout vám, i všem ostatním, že Karel vždycky říkal a říká co má hlavu a patu. Ovšem lidi, co nechápou logickou řeč, odradí jeho brebentění a asi i dlouhá léta prožitá jinde - co je navýsost škoda pro naši politiku.

2 3
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik