Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je zakomplexovaný a mstivý egoista, který potřebuje jenom urážet druhé a dávat při každé příležitosti najevo svoji nadřazenost. Naposledy když prohrál prezidentské volby, tak zmizel celý zelený zadním vchodem a léčil se z toho několik let. Jedinou jeho motivací kandidovat znovu na prezidenta bylo pomstít se. Bůh ochraňuj tuto zemi.

0 0
možnosti

J93i30r97i 40K56u72b43i21s

3. 8. 2013 5:00

Pane Košťále, s  Vaším článkem nesouhlasím, ale i tak sem mu dal karmu, protože přináší jiný a pro mě zajímavý názor na realitu dnešních dnů. Přiznejme si, že prezident Zeman rozhodně s vládou nezamával, ale byl to jeden Ištván a jeho práci hodnoťme za nějaký čas.

Pokud nutně v osobě prezidenta hledáte Vůdce s velkým V, tak opět za nějaký čas hodnoťme kam to všechno dovede. Teď teda opravdu testuje rozlohu hřiště, ukazuje jakési vůdcovské svaly a řešení.

 

A já se Vás ptám, začal jste si tohoto prezidenta více vážit? Je Vám svým charakterem a chováním teď bližší? Myslíte, že podobný způsob vedení, který my všichni platíme ze svých daní(včetně odstupných) je správný? Vidíte v tom nějakou další perspektivu, v tomto druhu vůdcovství? 

 

P.s. Pištící myši se podělají jenom z toho co jim mohou uceleně dokázat mimo imunitu. P.s. P. Zemana jsem nevolil, protože z praxe vím co je zač. Doufal jsem, že to prezidentství pojme trošku jinak než to premiérování,...marně.

1 0
možnosti

Dobrý den pane Kubiši. Váš článek (názor) se mi líbí. Mám jen jednu připomínku. "Ukazuje vůdcovské svaly" to ano, s tím souhlasím - "a řešení"... Domívám se, že jedna z nejhorších věcí na Zemanovi je právě to, že žádné řešení neukazuje.

0 0
možnosti

Malému českému člověku musí inteligentní buran nutně imponovat. I když v tom odéru za ním poletují nakažené mouchy jako Balvín apod...

0 1
možnosti
Foto

Hráč je možná velký, ale jako člověk je malý.

3 3
možnosti
Foto

M84i52l52a57n 64K23a95s12l

2. 8. 2013 10:44

Přečtěte si hodnocení Moody´s české vlády - a proti téhle vzácné pochvale socdemáci bez programu vykřikují - mimochodem Kalousek byl třikrát vyhlášen nejlepší ministrem financí v EU - náhod, že? Bohužel to teď všechno půjde do háje.

3 4
možnosti

Co přesně půjde do háje? Nějaká Vaše státní zakázka na D1? Nebojte se on se Kalousek po volbách spojí s ČSSD a Bohoušek ho dá na obranu, takže Vám z toho něco kápne zase tam.

4 1
možnosti

Tak, dobře jste to napsal. Jednodušší část německé populace Hitlerovi taky tleskala v naději, že konečně zavede v zemi pořádek :-)

3 3
možnosti

Jestli si myslíte, že jste vtipnej, tak se mýlíte. Jste nechutnej Rv

2 1
možnosti

J85o97s78e26f 98V47a14l59a

1. 8. 2013 21:19

fascinuje mne jasot stada ovci nad tim, ze prisel lev a sezral jejich nejvetsiho nepritele-vlka. To, co ovci mozek jeste netusi, je, ze v budoucnosti lev sezere 3x tolik ovci co kdysi vlk. Slava lvu-osvoboditeli, beeeeeeee!!!  Co ale bude, az za jednim lvem dorazi cela jeho smecka.......??

2 2
možnosti

Svatá prostoto! Vždycky mi bylo lidí, kteří pláčou nad hrobem diktátorů, ať už to byl Gottwald, Lenin, Stalin nebo Kim Ir Sen. Teď je mi líto i vás.

0 0
možnosti
Foto

Milý pane, pakliže pláču, tak určitě ne nad hrobem diktátorů. Daleko více pláču nad hrobem demokracie. A je mi líto všech, kdo si myslí, že demokracii zaštiťují současné parlamentní strany. Kdyby byl veřejný zájem všech stran zachovat si tvář a postavit se "diktátorskému" chování Zemana, není nic jednoduššího, než rozpustit sněmovnu. Takhle se jedná jen o pouhé korytaření za každou cenu a proti vůli většiny. Vše ostatní jsou jen prázdné plky. A díky za názor.

7 0
možnosti

Vážený autore. Omylem se mi nejdříve podařilo kliknou na karmu místo na diskuzi, takže si ji užijte.

Víte, váš blog jsem si přečetl 2x a musím konstatovat, že tam jsou jak poměrně reálně popsané skutečnosti, tak zároveň i Vámi dost šikovně zakomponované Vaše vlastní názory, které se s realitou zrovna moc nepotkávají.

Ano, máte pravdu. Zeman je opravdu mistrem moci. To prokázal už v minulosti. Je mistrným manipulátorem a dokáže dosáhnout výsledků, které si přdsevzal. Toto imponuje lidem, kteří za ním stojí a jeho kroky jim vyhovují a zároveň to štve lidi v pozici opačné. Nacházím i ještě jednu pozitivní věc na Zemanovi. Vypadá to, že peníze nepotřebuje a že jemu úplně stačí moc a to že může postrkovat figurky na šachovnici.

Problém s jeho přístupem k dosahování výsledků, které si předsevzal je ten, že k tomu používá z hlediska obecné morálky nečisté způsoby. Ano, tady můžete namítnout, že v tom není sám a budete mít pravdu, jenže on je prezident a měl by být morální autoritou. Tou však není a nikdy ani být nemůže.

3 2
možnosti

vážený autore a ted neco o tom co nesplnil a nikdy se mu splnit nepodari.

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik